Κερδιζει συνεχως εδαφος η Κοινη Επιμελεια στην Αμερικη. Κι αλλη Πολιτεια ψηφισε νομο υπερ

2:37 AM by

Κερδίζει συνεχώς έδαφος η Κοινή Επιμέλεια στην Αμερική.


συνεπιμελεια


Ακόμη μια Πολιτεία υπέγραψε νόμο για Κοινή Επιμέλεια.



Ο Κυβερνήτης της South Dakota, Dennis Daugaard, υπέγραψε την Κοινή Ανατροφή των παιδιών σε νόμο. Δίνει στους δικαστές και στο κράτος τη δυνατότητα να εξετάσουν την ίση επιμέλεια για τους γονείς που συμμετέχουν σε δικαστικές μάχες για την επιμέλεια.

Μια μητέρα που χρησιμοποιεί και αγωνίστηκε για την Κοινή Επιμέλεια


Η Amber Madsen είναι μια από τους πολλούς γονείς που έχουν αγωνιστεί για να περάσει το νομοσχέδιο της Κοινής Επιμέλειας. Λέει ότι ο αριθμός των οικογενειών που ασχολούνται με δικαστικές συγκρούσεις για την επιμέλεια είναι εκπληκτικός.

"Δεν είχαν τη δυνατότητα να δουν το παιδί τους περισσότερο από την κανονική επίσκεψη, που στην Νότια Ντακότα είναι, τέσσερις ημέρες το μήνα" είπε η Madsen.

Η Madsen και ο πρώην σύζυγός της χρησιμοποιούν την κοινή ανατροφή των παιδιών για επτά χρόνια. Λειτούργησε πολύ καλά για αυτούς, ακόμη και στα πρώτα στάδια του διαζυγίου τους, ήταν σε θέση να πάρουν μια γεύση από τα κενά της επιμέλειας από τον δικηγόρο της, που θα μπορούσε να ευνοήσει τον ένα γονέα σε βάρος του άλλου.

"Ο δικηγόρος μου είπε πόσο εύκολο θα ήταν για μένα να αποκτήσω την πλήρη επιμέλεια των παιδιών μου. Λίγο πολύ μου είπε: Θα το βάλω στην άκρη και αν χρειαστεί, θα προχωρήσουμε μπροστά για να πάρεις την πλήρη επιμέλεια" είπε η Madsen.

Εκείνη αισθάνεται πλέον ότι τα εν λόγω κενά κλείνουν, αφού οι δικαστές μπορούν πλέον να θεωρήσουν την Κοινή Επιμέλεια των παιδιών ως μια νομική επιλογή. Ο νέος κώδικας, λέει, ανοίγει επίσης νέες δυνατότητες για τις οικογένειες που διασπώνται να μην σπάσουν τελείως.

"Εάν τα παιδιά μου είχαν μόνο τη δυνατότητα να δουν τον πατέρα τους τέσσερις ημέρες το μήνα, τι θα τα έκανε πραγματικά να σεβαστούν αυτόν το γονέα και να δούνε αυτό τον γονέα ως ισότιμο γονέα; Αν το κράτος δεν βλέπει τους γονείς ως ισότιμους, πώς ένα παιδί να δει ότι οι γονείς είναι ίσοι μεταξύ τους; " είπε η Madsen.

Η Madsen λέει ότι δεν εξεπλάγη από την έλλειψη της αντιπολίτευσης για το νομοσχέδιο. Με την υποστήριξη του δικηγορικού συλλόγου της South Dakota Bar, λέει ότι ήταν μόνο θέμα, πότε θα ψηφιστεί, και όχι αν θα ψηφιστεί.




0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.