Συνέλαβαν γυναίκα που κατηγόρησε από εκδίκηση τον πρωην φιλο της στο facebook οτι ηταν παιδοφιλος

10:57 AM by

Συνέλαβαν γυναίκα που κατηγόρησε από εκδίκηση τον πρωην φιλο της στο facebook οτι ηταν παιδοφιλος.


συνεληφθη γυναικα


Μια γυναίκα έχει συλληφθεί μετά που κατηγόρησε τον πρώην φίλο της ότι είναι ένας παιδόφιλος, στο Facebook.



Πρόκειται για μια 41χρονη, από το Darlington, του County Durham, που συνελήφθη για κακόβουλες επικοινωνίες, αφότου δημοσίευσε το όνομα του πρώην φίλου της μαζί και φωτογραφία του με τα δυσφημιστικά σχόλια ότι είναι παιδόφιλος, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η σύλληψη της γυναίκας, έχει φέρει ξανά στο προσκήνιο τις προειδοποιήσεις των σοβαρών συνεπειών της κατάχρησης των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, με την αστυνομία να υπόσχεται ότι θα "χτυπήσει" τις πόρτες των υπευθύνων. 

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας, είπε : "Το θύμα ήταν απολύτως έξαλλο, όπως θα ήταν οποιοσδήποτε στην θέση του". Η οικογένειά του ήταν επίσης αναστατωμένη, ανησυχώντας πολύ για τις επιπτώσεις.
«Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε όλες αυτές τις καταγγελίες» δήλωσε η οικογένεια του θύματος.

Ο Αστυνομικός Επιθεωρητής είπε ότι η κακή χρήση των sites κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες. «Οι άνθρωποι νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν και να πουν ότι θέλουν», είπε.
«Το μόνο που χρειάζεται είναι το πάτημα ενός κουμπιού και αυτό γίνεται. Αλλά είναι πολύ χειρότερο και οι επιπτώσεις μπορεί να είναι σοβαρές. Η αστυνομία θα έρθει να χτυπήσει τις πόρτες των υπευθύνων».

Η αστυνομική ομάδα δημοσίευσε μια προειδοποίηση στη δική της σελίδα στο Facebook, αναφέροντας : "Μην πιστεύετε σε κάθε σχόλιο στο Facebook - Μια γυναίκα συνελήφθη για κακόβουλες ανακοινώσεις στην εφαρμογή του Facebook σχετικά με αναληθές γεγονός ότι ένας άνδρας είναι ένας παιδόφιλος".
Μέσα σε 24 ώρες, πάνω από 100 άνθρωποι πάτησαν Like και μοιράστηκαν την άποψη, η οποία έκτοτε έχει αφαιρεθεί. 
Ένας χρήστης του Facebook σχολίασε : "Χρειάζεται να μας την κατονομάσετε και να μας την υποδείξετε για αυτήν την αποτρόπαια συμπεριφορά της".


0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.