Τραβιουνται στα δικαστηρια δυο λεσβιες για την επιμελεια του παιδιου

3:22 AM by

Στα δικαστήρια δυο λεσβίες για την επιμέλεια του παιδιού!


μαμαδες λεσβιες


Λεσβίες απέκτησαν παιδί από δωρητή σπέρματος και η μια πήρε το παιδί και εξαφανίστηκε!



Απίστευτες υποθέσεις επιμέλειας παιδιών άρχισαν να απασχολούν τα οικογενειακά δικαστήρια! Άντε και στα δικά μας στην Ελλάδα!



Ένας ανώτερος δικαστής εξέδωσε αυστηρή προειδοποίηση προς τις λεσβίες για τους νομικούς κινδύνους που προκύπτουν όταν οι λεσβίες θέλουν να κάνουν παιδιά, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη όλες τις νομικές συνέπειες, όπως αναφέρει η Daily Mail.        

Η υπόθεση που αφορά δύο γυναίκες, μία Αγγλίδα και μία Ιρλανδή, που ήταν σε μια σχέση για περίπου 18 μήνες. Είχαν αποφασίσει να έχουν ένα μωρό μαζί και η Αγγλίδα είχε χρησιμοποιήσει μια σύριγγα για να γονιμοποιήσει την σύντροφό της με το σπέρμα από δότη, που βρήκαν στο διαδίκτυο.

Η Ιρλανδή γυναίκα, που είναι γύρω στα 30 της, γέννησε τον Οκτώβριο και το ζευγάρι έζησε μαζί στην Αγγλία και από κοινού φρόντιζαν την νεογέννητη κόρη τους, με την Αγγλίδα γυναίκα να θηλάζει το μωρό ακόμα και όταν η φυσική μητέρα του αρρώστησε. Αλλά η σχέση του ζευγαριού ήταν γεμάτη δυσκολίες και χώρισαν.

Τον Ιανουάριο, όταν η κόρη τους ήταν ηλικίας δύο μηνών, η Ιρλανδή γυναίκα είχε πάρει το παιδί από τα χέρια της Αγγλίδας συντρόφου της και επέστρεψε στην πατρίδα της. Η «εξαιρετικά στενοχωρημένη» Αγγλίδα, που είναι γύρω στα 40 της, πάλευε για την επαφή με το παιδί, αλλά δεν ήταν ο βιολογικός γονέας και είχε περιορισμένη νομικά δικαιώματα.

Στην απόφασή του, η οποία εκδόθηκε μετά από μια ιδιωτική ακρόαση στο Family Division του High Court του Λονδίνου, ο δικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η «έξοδος» του μωρού στην Ιρλανδία ήταν νόμιμη και ένα Αγγλικό δικαστήριο δεν έχει δικαιοδοσία.

Οι εμπειρογνώμονες είπαν ότι τέτοιες περιπτώσεις είναι πιθανόν να αυξηθούν, καθώς η φύση των οικογενειών στη Βρετανία άλλαξε.

0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.