Μπαμπας μοιρασε εγκεφαλικα και βραβεια, σε δικαστες επιμελειας παιδιων. Δειτε το Βιντεο

4:10 AM by

Μπαμπάς μοίρασε εγκεφαλικά, σε δικαστές που αποφασίζουν για την επιμέλεια των παιδιών!


μπαμπας

Πόρτα πόρτα, από το ένα γραφείο οικογενειακού δικαστή στο άλλο, τους μοίραζε βραβεία ... σε θεραπευτήριο - Spa!



Ο Τσέχος μπαμπάς και πρόεδρος του Συλλόγου για την ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ των παιδιών μετά το Διαζύγιο (stridavka.cz), Ales Hodina, ο οποίος ήταν και υποψήφιος για ευρωβουλευτής, επισκέφθηκε το δικαστικό μέγαρο της πόλης Plzeň, και μοίραζε "εγκεφαλικά" και "βραβεία" στους δικαστές των οικογενειακών υποθέσεων, όπου σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, οι αποφάσεις τους έδιναν μονίμως την επιμέλεια των παιδιών σε μητέρες.

Από ότι καταλάβατε στα πολιτισμένα κράτη, κρατούν στατιστικά αρχεία με τα ονοματεπώνυμα των δικαστών και τις αποφάσεις τους, σε οικογενειακές υποθέσεις, και μπορεί άνετα κάποιος να δει ποιον γονέα ευνοούν οι συγκεκριμένοι δικαστές.

Από το ένα γραφείο στο άλλο, μοίραζε βραβεία στους δικαστές.


Γυρνώντας από το ένα γραφείο στο άλλο των συγκεκριμένων δικαστών, με την παρουσία κάμερας και συνεργατών του, τους απένειμε το βραβείο για τις βλακώδεις δικαστικές αποφάσεις τους επιμέλειας παιδιών, που ήταν ... ένα διήμερο χαλάρωσης σε ένα θεραπευτήριο - Spa, για να ξεκουράσουν το μυαλό τους! 

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε με πόση άνεση και ψυχραιμία τους μιλάει αυτός ο μπαμπάς, αλλά και τον φανερά διάχυτο εκνευρισμό με τον οποίο τον αντιμετωπίζουν αυτοί οι δικαστές. 


Πρώτα του κάνουν παρατήρηση ότι απαγορεύεται να βιντεοσκοπεί, αλλά ο Τσέχος μπαμπάς φαίνεται ότι είναι πιο διαβασμένος, διότι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία τους, ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η βιντεοσκόπηση σε δημόσιο μέρος, όπως είναι το δικαστικό μέγαρο ή το γραφείο ενός δικαστή.


Στο πρώτο γραφείο, η δικαστίνα οικογενειακών υποθέσεων, όπως θα παρακολουθήσετε, δεν έχει ούτε καν το θάρρος να γυρίσει και να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τον πατέρα, αντιθέτως όμως τον ειρωνεύεται και τον απειλεί ότι θα φωνάξει τους φρουρούς να τον συλλάβουν. Ψύχραιμα όμως ο πατέρας της απαντάει ότι είναι δημόσιο πρόσωπο ως δικαστής και ΔΕΝ απαγορεύεται να την βιντεοσκοπεί. Έπειτα του φωνάζει να περάσει έξω από το γραφείο και ο πατέρας της λέει ότι αν αυτό σημαίνει ότι δεν θέλει το βραβείο της, που της απονέμει η διαδικτυακή πύλη stridavka.cz, που είναι δωρεάν διαμονή σε ένα θεραπευτήριο και της επισημαίνει, την "ωραία" συμπεριφορά της προς το κοινό.

Στο δεύτερο γραφείο, ο πατέρας επαναλαμβάνει στην δικαστίνα, ότι είναι από την διαδικτυακή πύλη, και ήρθαν να της δώσουν το βραβείο, αυτήν απαντάει ότι δεν έχει χρόνο και ο καμεραμαν της λέει αν μπορούν να κανονίσουν ένα ραντεβού για κάποια άλλη μέρα. Εκνευρισμένη η δικαστίνα τους λέει να περάσουν έξω από το γραφείο άμεσα, κι ότι δεν έχει ποτέ χρόνο για αυτούς. Και ξανά ο πατέρας της επισημαίνει την "ωραία" συμπεριφορά της προς το κοινό.

Στο τρίτο γραφείο που είναι ενός άνδρα δικαστή, ο Ales Hodina του ανακοινώνει από που είναι και του λέει ότι είναι μεταξύ των τεσσάρων δικαστών που κέρδισαν το βραβείο των βλακωδών αποφάσεων επιμέλειας παιδιών, και ότι μπορεί να πάει σε ένα spa για να ξεκουραστεί. Ο δικαστής τους λέει να περάσουν έξω από το γραφείο του γιατί έχει δουλειά κι οτι δεν δέχεται το βραβείο. 
Στο σημείο αυτό ο πατέρας ρωτάει τον δικαστή: 
- Απαντήστε μου τότε σε μια ερώτηση... Πώς εσείς μπορείτε και συμφωνήσατε σε μια απόφαση σας, ότι η μητέρα μπορεί να κάνει τη δική της απόφαση, πότε και σε ποιο σχολείο μπορεί να πηγαίνει ένα παιδί; 
Και ο δικαστής του απαντάει:
- Η ερώτηση σας είναι πολύ αντικειμενική (!!) κι έτσι δε μπορώ να σας απαντήσω τώρα (!!!)

Στο τέλος, ο φαλακρός κύριος είναι ο προϊστάμενος της γραμματείας του δικαστικού μεγάρου και τους ζητάει να σταματήσουν να ενοχλούν και να βιντεοσκοπούν και να φύγουν από το δικαστικό μέγαρο. Ο πατέρας του λέει ότι δεν κάνανε κάτι παράνομο, απλά ήρθαν να κάνουν επίσημα κάποιες ερωτήσεις, ο προϊστάμενος του λέει ότι αν θέλουν κάτι επίσημα να το κάνουν αίτηση, τότε ο πατέρας του λέει, πάμε τότε όλοι μαζί στην γραμματέα σας να το κάνουμε επίσημα, κι ο προϊστάμενος του απαντάει ότι τώρα το γραφείο του είναι πολύ απασχολημένο !!!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε


   


0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.