ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; Γιατι θαβετε τις μηνυσεις των μπαμπαδων;

11:12 PM by

ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;;


δικαιοσυνη δυτικη μακεδονια


ΑΛΛΟΙ νόμοι ισχυουν στην Δυτ. Μακεδονια!!! "Θάβουν" τις μηνύσεις των μπαμπαδων!



ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; Γιατί "θαβετε" ολες τις μηνυσεις των μπαμπαδων;;; 


Θα πρέπει γινουμε υπηκοοι ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ για να βρουμε το δίκιο μας;

Προφανώς δεν είναι το μοναδικό περιστατικό και μοναδική περίπτωση ή μήπως είναι;


-Χτυπαει η μητερα το 7 μηνων βρεφος παιδι της στο κεφαλι κι αρνειται να το παει στο νοσοκομειο συμφωνα με επισημο εγγραφο τοπικου νοσοκομειου.... Δεν διαταζουν προκαταρκτικη εξεταση για ενδοοικογενειακη βια κι ακυρωνουν την μηνυση του πατερα με το προσχημα οτι δεν πληρωσε το παραβολο των 100 ευρω, ΕΝΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΟ στην ενδοοικογενειακη βια! 
Ουτε καν στο ακροατηριο δεν εφτασε η υποθεση!

-Βιντεοσκοπει παρανομα η μητερα και οι συγγενεις της τον πατερα χωρις την συγκαταθεση του και τον εξυβριζουν, τους πιανει επ' αυτοφωρο η αστυνομια ... Διαταζουν προκαταρκτικη εξεταση, παραδιδουν 2 DVD εκ των οποιων το ενα ΑΔΕΙΟ !!! το αλλο επεξεργασμενο και αλλοιωμενο!!! Διοριζουν πραγματογνωμονα, όχι καποιον ειδικο σε τεχνικα μέσα αλλά την γραμματεα του δικαστηριου!!!! 
Καταθετουν ως μαρτυρες και οι αστυνομικοι...προκυπτει η εξυβριση προς τον πατερα και αποφασιζει το Συμβουλιο Πλημμελειοδικων (αποτελουμενο απο 3 γυναικες δικαστινες, η μια χωρισμενη με παιδι) ότι ο πατερας είχε δώσει συγκαταθεση! Χωρίς να προκυπτει απο την απομαγνητωφωνηση!Και θαβουνε και την εξυβριση! Ο πατερας δεν μπορει να ασκησει εφεση διοτι δε του κοινοποιησαν ΠΟΤΕ την αποφαση του Συμβουλιου!
Η υποθεση δεν εφτασε ποτε στο ακροατηριο!!!

-Υπεξαιρει η μητερα απο τον πατερα 20.000 ευρω και κινητα πραγματα αξιας 10.000 ευρω, φτανει η υποθεση στο ακροατηριο, εξεταζουν μαρτυρες ... και τελικα αποφασιζουν οτι η μηνυση εγινε εκπροθεσμα, για να μη μπορει ο πατερας να ασκησει ουτε εφεση!!!!
Θαφτηκε παλι η υποθεση!

-Ζηταει η μητερα προσωρινη Διαταγη Μετοικησης κατα του πατερα με το προσχημα οτι ειχε δεχτει σωματικη επιθεση πριν απο 2 χρονια!!! απο τον πατερα ... δεν επιδεικνυει στοιχεια νοσοκομειου, ουτε βλαβες, ουτε εγγραφα, ενώ η ιδια της οπως προαναφεραμε λιγες ημερες πιο πριν ειχε ασκησει στο 7 μηνων βρεφος ενδοοικογενειακη βια και .... διαταζει μεσα στο γραφειο της, η ιδια χωρισμενη δικαστινα με παιδι, απομακρυνση του πατερα!!! απο την οικια και το παιδι! που ήδη είχε κακοποιήσει η μητέρα!!!

-Παραμελει συστηματικα η μητερα να παρασχει τα απαραιτητα, ενδεικνυομενα εμβολια, και την απαραιτητη ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη στο ίδιο βρεφος ... της το επισημαινει ο πατερας με 4 εξωδικα, εχοντας λαβει γνωση και ο τοπικος εισαγγελεας ... Δεν κινουν αυτεπαγγελτη διωξη, και γινεται μηνυση κατα του πατερα απο την μητερα για παραβιαση δικαστικης αποφασης επειδη πηγε το παιδι στον παιδιατρο !! ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ! 
Η υποθεση φτανει στο ακροατηριο!!! Παρολο που ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!! 
Η παράνομη δικη διαρκεί 2 ώρες!!! Διακόπτουν και για μισή ωρα για να αποφασίσουν! και τελικά αθωώνουν τον πατερα στο παρα ενα, γιατι ηδη η εδρα αρχισε να γινεται ρεζιλι στο κοινο του ακροατηριου!

Έπεται και συνέχεια!
Βγαλτε συμπερασματα!!!


0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.