Τα 18 πραγματα που κανει η πρωην σας για να παρενοχλει και να κακοποιει εσας και τα παιδια σας μεσω των δικαστηριων

11:14 PM by

Τα 18 πράγματα που μπορείτε να διαπιστώσετε ότι κάνει η πρώην σας για να Παρενοχλεί και να Κακοποιεί εσάς και τα παιδιά σας μέσω του συστήματος των Δικαστηρίων.


δικαστηρια


Τα 18 πραγματα που κανει η πρωην σας για να παρενοχλει και να κακοποιει εσας και τα παιδια σας μεσω των δικαστηριων.


1. Η πρώην σας αυτο-προκαλεί έναν τραυματισμό για να δημιουργήσει μια "απόδειξη" για κακοποίηση που δεν υπάρχει, για να σας την χρεώσει στο δικαστήριο. 

2. Η πρώην σας προκαλεί τραυματισμό σε ένα ή περισσότερα από τα παιδιά σας για να δημιουργήσει "αποδείξεις" για κακοποίηση που δεν υπάρχουν, για να τις χρησιμοποιήσει στο δικαστήριο. Η πρώην σας απειλεί το παιδί να κρύψει αυτό το "μεγάλο μυστικό" αλλιώς θα του επιβάλλει μια αυστηρή τιμωρία. 

3. Η πρώην σας δημιουργεί κάποιου είδους κατασκευασμένων κρίσεων και εντάσεων για να σας πάει άμεσα στο δικαστήριο. 

4. Η πρώην σας προσποιείται ότι έχει πέσει θύμα κακοποίησης από εσάς, όταν καλεί την αστυνομία. 

5. Η πρώην σας, σας κατηγορεί για επίθεση, ακόμη και στην περίπτωση που είσαστε σε αυτοάμυνα. 

6. Η πρώην σας, σας εξαναγκάζει να αποσύρετε τις μηνύσεις σας και στη συνέχεια, χρησιμοποιεί το γεγονός αυτό στο δικαστήριο για να αποδείξει ότι είστε ψεύτης. 

7. Η πρώην σας χρησιμοποιεί την αστυνομία, τις κοινωνικές και άλλες δημόσιες υπηρεσίες για να κάνει ψευδείς κατηγορίες για εσάς, για να σας απαγορεύσουν την επικοινωνία με το παιδί σας. 

8. Η πρώην σας χορηγεί ή επιδεικνύει στους αστυνομικούς, κοινωνικούς λειτουργούς κλπ εκπρόθεσμες δικαστικές εντολές, προσωρινές διαταγές, αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων χωρίς ισχύ, για να αποκτήσει πρόσβαση. Όλος αυτός ο χρόνος που θα χρειαστεί για αυτούς για να συμπληρώσουν την περιττή γραφειοκρατία, η πρώην σας "αγοράζει" χρόνο για να πετύχει μια νέα δικαστική απόφαση. 

9. Η πρώην σας, σας απειλεί επανειλημμένα ότι θα σας πάει στο δικαστήριο για να πάρει την επιμέλεια, την γονική μέριμνα και να σας απαγορέψει την επικοινωνία με τα παιδιά σας. 

10. Η πρώην σας κάνει πολλαπλές αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων και προσωρινών διαταγών στο δικαστήριο, για να αλλάξει ή να ανατρέψει τις υπάρχουσες δικαστικές αποφάσεις, γνωρίζοντας ότι δεν έχετε τα οικονομικά μέσα για να ανταποκριθείτε. 

11. Η πρώην σας ζητάει εσκεμμένα αναβολή της δίκης από το δικαστήριο την ίδια ημέρα της δίκης. 

12. Η πρώην σας ζητάει από τους φίλους και γνωστούς σας να κάνουν ψευδείς ένορκες καταθέσεις εναντίον σας ή τους καλεί ως μάρτυρες στο δικαστήριο. 

13. Η πρώην σας, σας υπόσχεται συμβιβασμό ή εξωδικαστική λύση για να χρονοτριβεί εναντίον σας και για να απευθυνθεί πρώτη στο δικαστήριο. 

14. Η πρώην σας, απειλεί ή ασκεί πιέσεις στον δικηγόρο σας, τα μέλη της οικογένειας σας ή τους φίλους που σας βοηθούν, αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα στις μικρές επαρχιακές κοινωνίες. 

15. Η πρώην σας, πάει και κλαίγεται στα γραφεία δικαστών και εισαγγελέων, για να δημιουργήσει κλίμα και κακές εντυπώσεις εναντίον σας, ιδιαίτερα σε δικαστήρια της επαρχίας και των μικρών πόλεων που είναι πολύ εύκολη η πρόσβαση, ώστε σε επερχόμενη δίκη να μεροληπτούν εναντίον σας. 

16. Η πρώην σας, σας ταπεινώνει στο δικαστήριο, παρέχοντας ένα ιστορικό των προβλημάτων υγείας εναντίον σας, όπως η κατάθλιψη. Η κατάθλιψη όμως, στην πραγματικότητα προέρχεται από όλη αυτή την Κακοποίηση και Παρενόχληση που έχετε υποστεί από την πρώην σας. 

17. Η πρώην σας, ντροπιάζει και συκοφαντεί εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας στο δικαστήριο, λέγοντας ψέματα για γεγονότα που δεν έχουν πραγματικά συμβεί. 

18. Η πρώην σας χρησιμοποιεί τακτικές καθυστέρησης και αναβολής στο δικαστήριο για να σας προκαλέσει εσκεμμένα οικονομικές δυσκολίες, κυρίως πάνω στο θέμα των πληρωμών της διατροφής των παιδιών, και άλλα οικονομικά θέματα, ή κάνει πολλαπλές προσφορές για την περιουσία και την μετεγκατάσταση για να προσθέτει σκόπιμα τα νομικά έξοδα σε εσάς. 


Αν έχετε υπόψη σας κάποια άλλη μέθοδο που χρησιμοποιεί η πρώην σας για να Παρενοχλεί και να Κακοποιεί εσάς και τα παιδιά σας μέσω των δικαστηρίων, θα θέλαμε να μας την περιγράψετε αφήνοντας σχόλιο.

0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.