ΣΟΚ! Χωρισμενος Πατερας Δυο Παιδιων αυτοκτονησε αφοτου το ανακοινωσε στο Facebook

3:29 AM by

Χωρισμενος Πατερας Δυο Παιδιων αυτοκτονησε αφοτου το ανακοινωσε στο Facebook.


χωρισμενος πατερας αυτοκτονησε


Ακόμη ένας Χωρισμένος Πατέρας Θύμα της Αποξένωσης! Του στερούσαν τα παιδιά του! 



Μια τραγική ιστορία εξελίχθηκε σήμερα στο Αίγιο με πρωταγωνιστή έναν 44χρονο ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από την αερογέφυρα στο τέρμα της οδού Όθωνος.

Προτού όμως προβεί στο απονενοημένο διάβημα είχε κάνει μια ανατριχιαστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με την οποία ανακοίνωνε ουσιαστικά τι επρόκειτο να επακολουθήσει.

"Όταν ο άνθρωπος που αφιέρωσες την ζωή σου σε πουλάει με αυτόν τον τρόπο. Όταν δε σε αφήνει να δεις τα παιδιά σου" !!!

Ο αυτόχειρας μια ώρα πριν «βουτήξει» αποχαιρέτησε την οικογένειά του ζητώντας συγγνώμη από όσους τον αγαπούν, ανάμεσα τους και τα δύο του παιδιά. 

Παράλληλα όμως «κάρφωσε» ονομαστικά την πρώην του σύζυγο και τον νυν σύντροφό της για την απόφασή του, τονίζοντας ότι την αγαπάει ακόμη και γι' αυτό αυτοκτονεί, ενώ κλείνει το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του με μια ευχή-κατάρα: 

"Εύχομαι το αίμα μου να κυνηγάει τους υπεύθυνους για όλη τους τη ζωή"


χωρισμενος πατερας αυτοκτονησε


0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.