Μπαμπα σε Μισω. Εμετικες FEMEN εστησαν σκηνικο επιθεσης σε επταχρονο κοριτσακι για την Ημερα του Πατερα

4:25 AM by

"Μπαμπα σε μισω", το συνθημα των εμετικων FEMEN για την Ημερα του Πατερα.


φεμινιστριες


Εμπλεκουν και μικρα παιδια στα ακραια μισανδρα και μισανθρωπα σκετσακια τους.



Για ακόμη μια φορά έδειξαν το πόσο εμετικές είναι!


Ακτιβίστριες από την ακραία φεμινιστική ομάδα των FEMEN προχώρησαν χθες στην πρωτεύουσα της Γαλλίας σε ακόμη μια εμετική συμβολική πράξη με το να επιτεθούν σε ένα κοριτσάκι που περίμενε τον μπαμπά του για να του ευχηθεί για την Ημέρα του Πατέρα, όπως αναφέρει το Le GORAFI.fr.

Η Inna Shevshenko μέλος της ομάδας που επιτέθηκε στην επτάχρονη, λέει ότι αμφισβητεί την άποψη σχετικά με το θέμα της ανδρικής κυριαρχίας. "Η Ημέρα του Πατέρα είναι ο εορτασμός της πατριαρχίας εναντίον της που αγωνιζόμασταν πάντα", αυτό σχολίασε κάτω από το βίντεο της εμετικής πράξης που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα των Femen.

Το βίντεο δείχνει πώς τέσσερις ακτιβίστριες επιτέθηκαν στο μικρό κορίτσι που περιμένει τον πατέρα της για να του δώσει ένα περιδέραιο από noodle με ένα σχέδιο με το μήνυμα "Για τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου", η δράση διήρκεσε ένα λεπτό. 

Ως συνήθως, οι μίσανδρες γυναίκες είχαν καλύψει το σώμα τους με αντι-πατριαρχικά μηνύματα ενώ ψέκασαν με ψεύτικο αίμα το μικρό κορίτσι, επαναλαμβάνοντας τη φράση "Μπαμπά σε μισώ!".

Μετά από αυτό πήραν τα μικρά δώρα του κοριτσιού και ούρησαν σε πολλές φωτογραφίες του πατέρα του! 

0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.