Διαζυγιο ζητησε μια γυναικα επειδη ο ανδρας της δεν ηθελε να δει cartoon

3:21 AM by

Διαζύγιο, ζήτησε μια γυναίκα επειδή δεν άρεσε στον σύζυγό της το cartoon του Disney "Frozen". 


διαζυγιο

Για ψύλλου πήδημα διαζύγιο! Μιλάμε για τρέλα. Έχουνε σαλτάρει εντελώς!



Μια γυναίκα φέρεται να έχει ζητήσει να χωρίσει τον επί έξι χρόνια σύζυγό της, επειδή δεν συμμερίζεται την αγάπη της για την ταινία του Disney "Frozen". 


Ένας ανώνυμος 31χρονος άνδρας έγραψε στο Ιαπωνικό φόρουμ για συμβουλές για το γάμο "Kikonsha no Hakaba" ("Ο τάφος του Έγγαμου Ανθρώπου"), ότι η σύζυγός του πρόσφατα έχει εμμονή με την Disney, και τον έκανε να παρακολουθήσει την ταινία, σύμφωνα με την New York Post

Ο ίδιος έγραψε στο φόρουμ ότι είπε στην σύζυγό του: "Είναι μια εντάξει ταινία, υποθέτω, αλλά προσωπικά δεν με ενδιαφέρει", "Πιστεύεις πραγματικά ότι είναι καλή;"
Η σύζυγος του αποκρίθηκε: "Εάν δεν μπορείς να καταλάβεις τι κάνει αυτή την ταινία τόσο υπέροχη, τότε υπάρχει κάτι λάθος με εσένα ως ανθρώπινο ον!". 

Ο άνδρας ισχυρίζεται δεν υπήρχαν προϋπάρχοντα θέματα στο γάμο, κι ότι το ζευγάρι ζούσε άνετα, χωρίς να έχουν παιδί, και χωρίς οικονομικές ανησυχίες. Ο ίδιος είπε ότι η σύζυγός του έχει μετακομίσει στους γονείς της και αρνείται να του μιλήσει.

0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.