Εικονικα διαζυγια αστυνομικων, στρατιωτικων και στον ευρύτερο δημοσιο τομεα, για ευνοϊκες μεταθεσεις,

3:53 AM by

Βιομηχανια εικονικων διαζυγιων, επιμελειας τεκνων για ευνοϊκες μεταθεσεις στο δημοσιο.


διαζυγιο


Ποτε θα ελεγξει το κρατος τα εικονικα διαζυγια στο δημοσιο και θα επιβαλει κυρωσεις;



Εξαπατούν το κράτος, τους συναδέλφους τους, και τους πολίτες, με εικονικά διαζύγια και επιμέλειες τεκνών για να παίρνουν ευνοϊκές μεταθέσεις στον δημόσιο τομέα!


Το bloko.gr  έγινε αποδέκτης νέας επιστολής αναγνώστη αστυνομικού αναφορικά με το όνειδος της βιομηχανίας των μεταθέσεων στην αστυνομία, με σημαντικό αριθμό υπηρετούντων να μετέρχονται μέσα εξαπάτησης. Κι αναφερόμαστε στα εικονικά διαζύγια, για τα οποία ενώσεις, συνδυασμοί και η ΠΟΑΣΥ είχαν ζητήσει πληροφορίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του αρχηγείου, αλλά χωρίς μέχρι σήμερα απτά αποτελέσματα. 

"Επειδή στις μέρες μας η αξιοπρέπεια τείνει εκλείψει επιβάλλεται το κράτος να έρθει και να ελέγξει τα εικονικά διαζύγια των ''έξυπνων'' στρατιωτικών και αστυνομικών και να επιβάλει κυρώσεις. Είναι κοινό γνωστό ότι έχουμε πάμπολλες περιπτώσεις οι οποίες γίνονται για λόγους μετάθεσης. Παρακαλώ θίξτε το πολύ σοβαρό αυτό θέμα προς συμφέρον των των έντιμων και νομοταγείς που πορεύονται με το σταυρό στο χέρι."

Διαβάστε τη τελευταία σχετική ανάρτηση μας για το θέμα την Παρασκευή στις 28 Φεβρουάριος 2014 με θέμα: Η ΠΟΑΣΥ ζητά από τον αρχηγό στοιχεία για το "ισοζύγιο" των αντικειμενικών και των "άτακτων" μεταθέσεων αστυνομικών.
- (Το αίτημα αφορούσε στον προηγούμενο αρχηγό, όμως υποτίθεται πως υπάρχεια αδιάπτωτη υπηρεσιακή συνέχεια οπότε δεν χρήζει επικαιροποίησης)

Η ΠΟΑΣΥ, 22 ημέρες μετά την καίριας σημασίας όσο και επίκαιρη παρεμβαση της ΑΝΑΣΑ για τις "δόλιες" μεταθέσεις των ... διαζευγμένων αστυνομικών, με επιστολή της στον αρχηγό ζητά ενημέρωση για το ..."ισοζύγιο" μεταξύ των τακτικών και των "άτακτων" μεταθέσεων, αστυνομικών που μετέρχονται "πονηρά" τεχνάσματα για να μετακινηθούν σε υπηρεσίες του τόπου συμφερόντων κι επικαλούνται την επιμέλεια των παιδιών τους.

Ακολουθεί η επιστολή της ΠΟΑΣΥ με θέμα: «Παροχή στοιχείων που αφορούν τις μεταθέσεις των αστυνομικών»


Κύριε Αρχηγέ, 

Μετά την γνωστοποίηση του πίνακα πλήρωσης θέσεων σ’ όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Αστυνομίας της Χώρας με τις τακτικές μεταθέσεις του έτους 2014, η Ομοσπονδία έγινε δέκτης σειράς διαμαρτυριών από τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις της αλλά και από πάρα πολλούς συναδέλφους απλά μέλη για τον περιορισμό αυτών στο ελάχιστο.
Σε μια περίοδο κατά την οποία το εισόδημα και οι οικονομικές απολαβές των συναδέλφων έχουν συνθλιβεί, ήλπιζαν ότι από πλευράς της Ηγεσίας θα υπήρχε μέριμνα να τους δοθεί η δυνατότητα της προσμονής να μετακινηθούν –μετατεθούν σε προκαθορισμένο χρονικό ορίζοντα, με αντικειμενικά κριτήρια στον τόπο συμφερόντων τους.
Δυστυχώς όμως με την τακτική των προηγουμένων δύο (2) ετών όπως και αυτής που ακολουθήθηκε και για το τρέχον έτος οι ελπίδες τους διαψεύσθηκαν και η κάθε προσδοκία τους αποκλείσθηκε.
Οι διαμαρτυρίες των συναδέλφων και η δυσανασχέτησή τους εντείνονται ακόμη περισσότερο και εκ του γεγονότος της πραγματοποίησης μεγάλου αριθμού μεταθέσεων εκτός αντικειμενικών κριτηρίων κατ’ εφαρμογή των εξαιρέσεων (άρθρο 17 του Π.Δ. 100/2003), γι’ αυτό και θέτουν αίτημα υπεύθυνης ενημέρωσης για τον αριθμό των μεταθέσεων που έχουν πραγματοποιηθεί την τελευταία τριετία, τόσο με το σύστημα των αντικειμενικών κριτηρίων όσο και εκτός αντικειμενικών ξεχωριστά.

Κύριε Αρχηγέ,

Κατόπιν των προαναφερομένων και προκειμένου ενημερώσουμε υπεύθυνα τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις μας, παρακαλούμε όπως με παρέμβασή σας μας γνωστοποιηθεί τόσο ο αριθμός των τακτικών μεταθέσεων, όσο και ο αριθμός των κατ’ εξαίρεση και εκτός αντικειμενικών κριτηρίων μεταθέσεων των τελευταίων τριών ετών 2011-2012-2013, ξεχωριστά κατ’ έτος και κατηγορία.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π. Ο. ΑΣ. Υ.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος ΛΑΖΟΣ Παναγιώτης


Πηγη: politikanet.gr

0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.