Μονογονεις πραγματικοι ή μονογονεις γιαλαντζι

6:30 AM by

Μονογονεις πραγματικοι ή μονογονεις γιαλαντζι ;

μονογονεις
Ορισμος μονογονεα εντυπο ΑΣΕΠ

μονογονεις
Ορισμος μονογονεα εντυπο ΑΣΕΠ


Μονογονεις vs Μονογονεων.



ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για να καταλαβετε και να κατανοησετε το ΥΠΕΡΜεγεθος της Εξαπατησης και της Καταχρησης του όρου "Μονογονεις" καθως και το Κακό που κάνουν στο Κοινωνικό Σύνολο αυτές οι ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ αυτο-αποκαλουμενες "μονογονεις" ή "κατ' επιλογη μονογονεις" (ολες χωρισμενες με παιδια που ασκουν το δικαιωμα ΜΟΝΟ της επιμελειας και ΟΧΙ της αποκλειστικης Γονικής Μέριμνας), που θελουν ντε και καλα να εχουν τα ιδια δικαιωματα με τους πραγματικους Μονογονείς (γονεις σε χηρεια ή γονεις που ο αλλος γονεας κηρυχθηκε σε αφάνεια κατα το νόμο)!

Παραδειγμα συμφωνα με τις προσφατες εξαγγελιες της Κυβερνησης για κοινωνικη πολιτική.


Ας υποθεσουμε οτι το κρατος ηταν να δώσει ως βοηθημα, 2.000.000 Ευρώ στις ευπαθεις κοινωνικες ομαδες μεταξυ αυτών και στους Μονογονεις (στους πραγματικους, οπως προαναφεραμε). Οι πραγματικοι ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΣ ειναι 1.000 οικογενειες, δηλαδη, αναλογικά με το ποσο που θα διανειμει το κρατος ως βοηθημα, αντιστοιχει 1.000.000:1.000= 2.000 ΕΥΡΩ ανα οικογενεια.

Παρεισφρύοντας ομως με το "έτσι θελω" και οι ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ "μονογονεις" αναμεσα στους πραγματικους, ο αριθμός των "μονογονεικων οικογενειων" γίνεται από 1.000 οικογένειες σε 100.000 !!! Δηλαδη το βοηθημα τοτε που θα πρεπει να παρουν αυτες οι οικογενειες ειναι 2.000.000:100.000=20 ΕΥΡΩ! 

μονογονεις

Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ των γιαλαντζι μονογονέων!

- Οι ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ μονογονείς, επιβιωνουν απο τα χρηματα της εργασιας τους, και απο τα ΜΑΥΡΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ των εξωπραγματικων διατροφων για το παιδι και απαιτουν ! τα κρατικα βοηθηματα! 

- Οι ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ μονογονείς, θα ισχυριστούν ότι θα πρέπει όλοι γενικά οι μονογονείς (πραγματικοί και γιαλαντζι) να εισπράττουν τα επιδόματα όπως αναφερθηκε και στο παράδειγμα π.χ. 2.000 ευρώ.

Εύλογα κάποιος διερωτάται οτι αφού το budget που θα διατεθει από την κυβέρνηση ειναι συγκεκριμενο που θα βρεθούν τα υπόλοιπα χρήματα; 

Λέτε να ενδιαφερει τις γιαλαντζι μονογονεις απο που θα βρεθουν τα χρήματα;;


Μα απο που αλλου...από όλους τους υπόλοιπους Ελληνες φορολογουμενους, παντρεμενους, συνταξιουχους κλπ, όλες τις κοινωνικες ομάδες και από ολα τα κοινωνικά στρώματα, ανεξαρτητου οικογενειακης κατάστασης! Δηλαδή όλοι εμεις θα φορτωθουμε το δικο τους το διαζύγιο!

Ενώ οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αξιοπρεπείς Μονογονεις, αναγκάζονται να επιβιωνουν απο τα χρηματα μόνο της εργασιας τους και περιμενουν εστω κι αυτο το κρατικο βοηθημα για να το διαθεσουν στην ανατροφη των παιδιων τους!

ΚΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΙΔΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ "μονογονεις" στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΣ!!! 
ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΙΚΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΣ! ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ! 
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ!!!

Πηγή: Single Parent

0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.