Αφέθηκε ελεύθερος ο παιδίατρος στα Ιωάννινα που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

12:00 AM by

Τον αφήσανε ελεύθερο τον παιδίατρο που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία!


Ιωαννινα παιδιατρος


Τον συνέλαβε η αστυνομία, τον άφησε ελεύθερο η δικαιοσύνη!



Με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ αφέθηκε ελεύθερος, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 47χρονος παιδίατρος που συνελήφθη πριν τρεις ημέρες για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.


Η σύλληψη του παιδιάτρου, βουλγαρικής καταγωγής, έγινε στο ιατρείο που διατηρούσε στην πόλη των Ιωαννίνων από κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που έφτασε από την Αθήνα για να ασχοληθεί ειδικά με την υπόθεση.

Στην κατοχή του βρέθηκε μεγάλος αριθμός ψηφιακών αρχείων με ιδιαίτερα σκληρό περιεχόμενο, που προέρχεται κυρίως από ιστοσελίδες του εξωτερικού.

Ο 47χρονος παιδίατρος είχε τεθεί σε παρακολούθηση, όταν η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε το ηλεκτρονικό ίχνος του.


Πηγή: ipiros.gr

0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.