Η παραφροσύνη της ουδετερότητας των φύλων - ΜΠΑΜΠΑ ΕΛΑ

1:15 PM by

Η παραφροσύνη του ουδέτερου φύλου.


ουδετερο φυλο

Το ουδέτερο φύλο ή κοινωνικό φύλο.



Μια συνοπτική περιγραφή του τι υποτίθεται ότι είναι η «Ουδετερότητα του Φύλου»:


«Ουδετερότητα των φύλων (μορφή επιθέτου : ουδέτερος/η από άποψη φύλου), επίσης γνωστό ως ουδετεροποίηση του φύλου ή κίνημα για την ουδετερότητα των φύλων, περιγράφει την ιδέα ότι οι πολιτικές, η γλώσσα, και άλλοι κοινωνικοί θεσμοί θα πρέπει να αποφεύγουν τη διάκριση των ρόλων ανάλογα με το φύλο ή το γένος των ανθρώπων, προκειμένου να αποφύγουν τις διακρίσεις που προκύπτουν από την εντύπωση ότι υπάρχουν κοινωνικοί ρόλοι για τους οποίους το ένα φύλο είναι πιο κατάλληλο από το άλλο».

«Η ουδετερότητα των φύλων» είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα που λέει ότι θα πρέπει να επιτρέπεται στα παιδιά και στους ενήλικες να είναι αυτό που «θέλουν να είναι» και όχι τι η κοινωνία θεωρεί ότι θα πρέπει να είναι». Αυτό θα μπορούσε να είναι για παράδειγμα, από το τι ρούχα κάποιος ή κάποια φοράει, αν κάποιος φοράει make up, τι τουαλέτα χρησιμοποιούν, τι δουλειά κάνουν, πώς αντιδρούν, πώς μιλούν κλπ, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με αυτά του δικού μας φύλου. 

Ένας άνδρας ο οποίος αποτελεί μέρος αυτής της προσπάθειας για να καταστρέψει τους ρόλους των δύο φύλων, μπορεί να ντύνεται σαν γυναίκα και να μιλάει με μια ψεύτικη φωνή για να εμφανιστεί ως θηλυκό. Μια γυναίκα μπορεί να κόψει κοντά τα μαλλιά της και να φοράει ανδρικά ρούχα για να εμφανίζεται συγκεκριμένα ως αρσενικό. 

Αυτοί κι αυτές οι παρανοϊκές λένε ότι το φύλο κάποιου δεν θα πρέπει να σημαίνει ότι καθορίζεται από το φύλο, ενώ την ίδια στιγμή το ονομάζουν ως κοινωνικό κατασκεύασμα. Για παράδειγμα, ο ρόλος του αρσενικού φύλου είναι η προστασία, και ο ρόλος του θηλυκού φύλου είναι η καλλιέργεια, απορρίπτουν αυτό που λένε, επειδή είναι μια «μορφή καταπίεσης των φύλων». 
Θα μπορούσατε να φανταστείτε έναν στρατό από άνδρες έτοιμοι να πάνε στη μάχη φορώντας φούστες χακί και κραγιόν φωνάζοντας ότι «δεν είμαστε άντρες είμαστε ότι θέλουμε να είμαστε».
Ένας άνδρας που λέει ότι είναι «ουδέτερος από άποψη φύλου» θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια γυναικεία τουαλέτα στη Σουηδία.

Ουδέτερο φύλο σε γονείς και παιδιά.


Στην περίπτωση των παιδιών, οι γονείς, που μεγαλώνουν παιδιά, κορίτσια ή αγόρια, θα επιτρέπουν στο παιδί να κάνει ουσιαστικά ότι θέλει ή ακριβέστερα, η «γονική ανατροφή» θα αναγκάσει το παιδί να κάνει ότι θέλει ο «γονέας», δηλαδή να είναι ένα κοινωνικό πείραμα μηχανικής. 
Αυτή είναι μια μορφή ψυχικής κακοποίησης και πλύσης εγκεφάλου. Θα έντυναν σκόπιμα ένα νεαρό αγόρι ως ένα κορίτσι, και θα το ενθάρρυναν να παίξει με παιχνίδια για τα κορίτσια και το αντίστροφο για το κορίτσι με παιχνίδια για τα αγόρια. 
Πολλοί από εσάς που έχετε παιδιά γνωρίζετε ότι τα αγόρια έχουν αγορίστικα ενδιαφέροντα και τα κορίτσια έχουν κοριτσίστικα ενδιαφέροντα. Για παράδειγμα, ένα κορίτσι θα θέλει να παίξει με κούκλες ή να σπρώχνει ένα καρότσι και ένα αγόρι θα θέλει να παίξει με ένα σετ εργαλείων. 
Αυτό δεν είναι επειδή τους επιβάλλεται από την κοινωνία, είναι μέρος της φυσικής εξέλιξης στην εκπλήρωση της φυσικής ανάθεσης του ρόλου των φύλων τους. Ένα αγόρι που θέλει να παίξει με μια κούκλα δεν καταπιέζεται, και ως εκ τούτου θα πρέπει να ενθαρρύνονται να παίζουν με παιχνίδια για τα κορίτσια. Αν βάλετε ένα σωρό παιχνίδια για αγόρια και ένα σωρό παιχνίδια για κορίτσια, μπροστά σε ένα νεαρό αγόρι και σε ένα κορίτσι, τότε θα κινηθούν αναπόφευκτα προς τα παιχνίδια με τα οποία αισθάνονται πιο άνετα, σύμφωνα με τη φύση. Το κορίτσι στα κοριτσίστικα παιχνίδια και το αγόρι στα αγορίστικα παιχνίδια.

Ποιοι και ποιες είναι που το προωθούν.


Ποιες και ποιοι είναι αυτοί οι περίεργοι που αποτυγχάνουν να το συνειδητοποιήσουν, ότι δεν μπορεί να είναι κάποιος ουδέτερος από άποψη φύλου. Απλά επαναστατούν κατά του δικού σας φύλου, που επιβεβαιώνει την ύπαρξη της βιολογικής πραγματικότητας του άλλου φύλου. Ένας άνδρας που ντύνεται ως γυναίκα επιβεβαιώνει το γυναικείο φύλο και το αντίστροφο. Αν πιστεύουν ότι δεν υπάρχει φύλο, τότε γιατί κάνουν ότι μπορούν για να εμφανίζονται ως τμήμα του αντίθετου φύλου; 
Αν το φύλο είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα και οι γυναίκες πιστεύουν ότι υφίστανται διακρίσεις λόγω αυτού, τότε γιατί δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες, ίσες στον αριθμό με τους άνδρες που εργάζονται στην ανοικοδόμηση ενός κτιρίου; Γιατί εργάζονται μόνο γυναίκες μέσα στα μεγάλα εμπορικά καταστήματα καλλυντικών για make up, που σχεδόν δεν υπάρχουν άνδρες;

Αυτοί οι άνθρωποι είναι ψυχικά ασθενείς, το φύλο δεν είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα, είναι μια βιολογική πραγματικότητα, το DNA δεν ψεύδεται. H αρσενικότητα και η θηλυκότητα δεν είναι ψευδαισθήσεις που δημιουργήθηκαν για να καταπιέζουν, όπως αυτές οι ψυχοπαθείς θα ήθελαν να πιστέψετε. 
Εάν το φύλο ήταν ένα κοινωνικό κατασκεύασμα, τότε γιατί αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν τόσο σκληρά για να το «αποδεικνύουν» αυτό; Γιατί δεν είναι η πλειοψηφία των ανθρώπων που περπατούν γύρω ντυμένοι ως μέλη του αντίθετου φύλου; Γιατί αισθάνονται την ανάγκη να κάνουν πλύση εγκεφάλου και να εξαναγκάσουν τα παιδιά να παίξουν εμπρός στα αρρωστημένα παιχνίδια τους; 

Αυτό που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, είναι ότι προσπαθούν να αναδιαμορφώσουν τη φύση, ισχύει για τα πάντα, το φύλο, τη φυλή, τη σεξουαλικότητα, κλπ. Μισούν το γεγονός ότι η φύση δημιούργησε αυτές τις πραγματικότητες και ότι οι κανονικοί άνθρωποι τηρούν τους νόμους της φύσης. 
Η «Φύση», για αυτούς, είναι το απόλυτα ρατσιστικό, το απόλυτα φασιστικό, το απόλυτα ομοφοβικό, και είναι ο αληθινός δημιουργός της πραγματικής πολυμορφίας. Το άρρωστο μυαλό τους μισεί τη φύση και τους νόμους της, έτσι προσπαθούν να αναδημιουργήσουν τη φύση στη δική τους αρρωστημένη εικόνα.
Αυτοί οι παρανοϊκοί θέλουν να απογυμνώσουν τους ανθρώπους από την πραγματική βιολογική τους ταυτότητα, μιλάνε πάντα για ένα κοινωνικό κατασκεύασμα και να επαναλαμβάνουν ότι αυτές οι «κοινωνικές δομές», που σχεδιάστηκαν από τον άνθρωπο, είναι για να καταπιέζουν την ανθρωπότητα. Απορρίπτουν εντελώς το γεγονός ότι η φύση δημιουργεί αυτές τις βιολογικές πραγματικότητες και τις ανάγκες για τη δική τους συντήρηση και συνέχεια.

Θα μπορούσατε να φανταστείτε την ξαφνική σκέψη ενός λιονταριού ότι είναι μια λέαινα, επειδή ο πίθηκος είναι που του λέει ότι είναι σύμφωνο με τις κοινωνικές δομές και τα καταπιεστικά πρότυπα;

Η φύση είναι ανίκητη και οι ρόλοι των φύλων έχουν ανατεθεί από τη φύση. Μια γυναίκα που θέλει να είναι ένας άνδρας δεν θα είναι ποτέ ένας άνδρας και αντιστρόφως ένας άνδρας δεν θα είναι ποτέ μια γυναίκα. Αυτοί οι σκοτεινοί κύκλοι λένε ότι η απόρριψη των ρόλων των δύο φύλων είναι η πρόοδος, η πρόοδος σε τι; Ένας κόσμος από ψυχικά διαταραγμένους ανθρώπους να σκέφτεται και να προσποιείται ότι είναι κάτι που δεν είναι;

Και τέλος, πόσοι άνδρες νομίζετε ότι έλκονται από γυναίκες που κάνουν ότι μπορούν για να μιμηθούν έναν άνδρα; Πόσες γυναίκες έλκονται από θηλυπρεπείς άνδρες που φοράνε μακιγιάζ;

0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.