Θα κάνει έκτρωση, προκειμένου να γίνει Star στο Big Brother

2:08 AM by

Θα κάνει έκτρωση, προκειμένου να γίνει Star στο Big Brother!


αμβλωση


Η ίδια λέει ότι η καριέρα της αξίζει περισσότερο από τη ζωή του αγέννητου παιδιού, που έκανε με έναν ποδοσφαιριστή της Premier League ή με έναν "πελάτη" της, ενώ εργαζόταν ως "call girl" ή αλλιώς ως συνοδός για κυρίους! 



Θύελλα αντιδράσεων και οργή έχει προκαλέσει η απόφαση του πληθωρικού μοντέλου με αδυναμία στις πλαστικές επεμβάσεις, Josie Cunningham, να κάνει έκτρωση, προκειμένου να πάρει μέρος στο Bρετανικό Big Brother!


Η 23χρονη που διψά για δημοσιότητα είναι έγκυος εδώ και 18 εβδομάδες, ωστόσο η έντονη ανησυχία της ότι το σπλάχνο που κυοφορεί θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα της, την οδήγησε να πάρει μια εξοργιστική για πολλούς απόφαση, σύμφωνα με την Sunday Mirror.

Η Cunningham, η οποία είχε συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας πριν από ένα χρόνο, όταν απαιτούσε με γυμνή διαμαρτυρία από το εθνικό σύστημα υγείας της χώρας (NHS) σχεδόν 5000 δολάρια ώστε να υποβληθεί σε αυξητική επέμβαση στήθους και να γίνει μοντέλο για ενήλικες, φοβάται ότι οι υπεύθυνοι του show που προβάλλεται από το Channel 5 θα την «κόψουν», λόγω της εγκυμοσύνης της.

Υποστηρίζει ότι η καριέρα της αξίζει πολλά παραπάνω από ένα αγέννητο παιδί


«Είμαι στα πρόθυρα του να γίνω διάσημη και δεν πρόκειται να το καταστρέψω τώρα. Μια άμβλωση θα προωθήσει την καριέρα μου. Τέτοια ώρα του χρόνου δεν θα έχω ένα μωρό, αλλά θα είμαι διάσημη, οδηγώντας ένα φωτεινό ροζ Range Rover και αγοράζοντας ένα μεγάλο σπίτι . Τίποτα δεν θα μπει εμπόδιο στο δρόμο μου», τονίζει η Cunningham, η οποία δεν ξέρει αν ο πατέρας του μωρού είναι ένας ποδοσφαιριστής της Premier League ή ένας πελάτης που συνάντησε ενώ εργαζόταν ως συνοδός.

Δείτε το Βίντεο με την συνέντευξη της στην Sunday Mirror




0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.