Μπαμπάς ήταν τελικά ο Ηρακλειώτης που αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της εν διαστάσει συζύγου του

12:32 AM by

Μπαμπάς ήταν τελικά ο Ηρακλειώτης που αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της εν διαστάσει συζύγου του.


μπαμπας


Συγκλονίζει η αυτοκτονία ενός ακόμη χωρισμένου μπαμπά.



Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο Ηρακλειώτης που πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, στην περιοχή της Θερίσου, στις 3:30 τα ξημερώματα, βγήκε στο μπαλκόνι την ώρα που η γυναίκα μπήκε στο μπάνιο και τα παιδιά κοιμόντουσαν και από κει βούτηξε στο κενό.

Αμέσως κλήθηκε από περίοικους το ΕΚΑΒ καθώς και η Αστυνομία ωστόσο ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός. Μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

Πρόκειται για μία ακόμα αυτοκτονία στον μακρύ και μαύρο κατάλογο της Κρήτης που προβληματίζει και ανησυχεί την τοπική κοινωνία, όχι όμως και την πολιτεία που παρακολουθεί ατάραχη και αδιάφορη τις εξελίξεις.


Πηγή: irakliolive.gr


Στην ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ οδηγούν: οι αποφάσεις των διαζυγίων, της επιμέλειας παιδιών, οι προσωρινές διαταγές μετοίκησης, που εκδίδονται κατά υπερμεγέθη πλειοψηφία, ΠΑΝΤΑ σε βάρος του πατέρα !!!


Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο μας σχετικά με το ίδιο θέμα:  Κρήτη: 56χρονος, επισκέφθηκε την εν διαστάσει σύζυγό του και βούτηξε από το μπαλκόνι.


0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.