Δεν θα αργήσει να έρθει κι αυτό στην Ελλάδα, τότε θα εύχεστε να είχατε Κοινή Επιμέλεια. ΒΙΝΤΕΟ

3:31 AM by

Θα εύχεστε να είχατε Κοινή Επιμέλεια!


γραφειο προνοιας


Μια και μόνο καταγγελία, από τον οποιονδήποτε, θα είναι αρκετή για να μην ξαναδείς ΠΟΤΕ τα παιδιά σου.



Ο λόγος για το επονομαζόμενο "Γραφείο Νεολαίας" ή "Γραφείο Πρόνοιας για τους Νέους", το Jugendamt. Το Jugendamt, είναι ένας κρατικός μηχανισμός - οργανισμός στην Γερμανία, όπου κάθε πόλη ή Δήμος έχει το δικό του Παράρτημα - Γραφείο για την προστασία των παιδιών.

Ο καλύτερος γονέας του κόσμου να είσαι ή γονέας που έχει την επιμέλεια του παιδιού, με απλές κι αβάσιμες κατηγορίες ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, πάντα με βάση τις υποθέσεις, και κατασκευασμένες υποψίες, μια απλή καταγγελία να γίνει στο γραφείο πρόνοιας - Jugendamt, ΔΕΝ πρόκειται να το ξαναδείς το παιδί σου, πάει το έχασες.

Σκεφτείτε την Κοινή Επιμέλεια ως λύση, πριν να είναι αργά. 


Οι μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς γίνονται με γοργούς ρυθμούς στην Ελλάδα και δεν θα αργήσει να έρθει και αυτό. Δεν θα έχετε κανένα δικαίωμα ως γονείς πάνω στα παιδιά σας, δικαίωμα θα έχει να επεμβαίνει το αντίστοιχο κρατικό Γραφείο Πρόνοιας για τα Παιδιά κατόπιν καταγγελιών σε βάρος σας από τον οποιοδήποτε!

Ποιοι συνεργάζονται με το Jugendamt


Συνεργαζόμενοι με το Jugendamt είναι οι πάντες. Κι όταν λέμε οι πάντες το εννοούμε.

Όλοι συνεισφέρουν εθελοντικά, νομικοί, δικαστές, δικηγόροι και εισαγγελείς. Οι δικηγόροι, μεταλλαγμένοι σε δικαστικούς επιτρόπους, θέτουν σε αχρηστεία τους γονείς, κατά τη διάρκεια της νομικής διαδικασίας.

Επίσης, οι διευθυντές σχολείων, δάσκαλοι, μαίες, παιδίατροι, ανάδοχες οικογένειες, οικοτροφεία, ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι και πολλοί άλλοι ψευδο-εμπειρογνώμονες συνεργάζονται με το Jugendamt.
Οι διορισμένοι εμπειρογνώμονες παρέχουν με απομιμήσεις ψευδο-επιστημονικών πορισμάτων, τα εκλιπόντα επιχειρήματα, ώστε να επιβαρύνουν εσκεμμένα τους γονείς.

Ακόμη, συνεργάζονται με το Jugendamt, το προσωπικό των λεγόμενων ελεύθερων φορέων κοινωνικής πρόνοιας για νέους, δηλαδη οι ΜΚΟ, Σύλλογοι κλπ, στόχος των οποίων είναι, να κρατήσουν αυτά τα παιδιά.

Στόχος όλων αυτών είναι, να έχουν τα παιδιά υπό επιτήρηση, δηλαδή να τα κατασχέσουν.

Πολλοί Γερμανοί λένε ότι η Jugendamt, το Γραφείο Πρόνοιας για τους Νέους της Γερμανίας, είναι τόσο ισχυρή, που είναι πάνω από την πολιτεία. Μπορεί όταν και όποτε θέλει να πάρει τα παιδιά από αθώες και καλές οικογένειες, αγνοώντας ακόμα και τις δικαστικές αποφάσεις για να τα επιστρέψει.

Για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό από το κρατικό Γραφείο Πρόνοιας - Jugendamt;


Μια θεωρία είναι τα χρήματα. Ορισμένοι επικριτές της Jugendamt λένε ότι το σύστημα επιδιώκει ένα κυβερνητικό δίκτυο παιδικής εμπορίας (trafficking) κατά τo οποίo, περίπου 80 παιδιά την ημέρα "κατασχονται" από τους γονείς τους και διοχετεύονται σε ιδρύματα παιδιών και ψυχιατρικής φροντίδας. Τα υπεράριθμα παιδιά προωθούνται σε ανάδοχες οικογένειες.

Ισχυρίζονται ότι για να επιβιώσει αυτό το σύστημα, πρέπει συνεχώς να "κατάσχουν" περισσότερα παιδιά ώστε να μην πάψουν να λειτουργούν.


Στο Βίντεο που ακολουθεί δείτε πως αρπάζουν με την βία από την αγκαλιά του μπαμπά το παιδί, χωρίς να υπάρχει δικαστική απόφαση!

Δείτε το Σοκαριστικό Βίντεο




Περισσότερα για το Jugendamt και σχετικά Βίντεο μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε στα παλαιότερα άρθρα μας:



0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.