ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Κοινωνική λειτουργός κατηγόρησε ψευδώς χωρισμένο μπαμπά για κακοποίηση της κόρης του σε υπόθεση επιμέλειας

11:08 AM by

Αποζημίωση σε μπαμπά σε υπόθεση επιμέλειας όταν μια κοινωνική λειτουργός ψευδώς τον κατηγόρησε για κακοποίηση της κόρης του.


μπαμπας και κορη


Αποζημίωση £ 86.000 λίρες Αγγλίας, σε μπαμπά που διεκδικεί την επιμέλεια, όταν μια κοινωνική λειτουργός τον κατηγόρησε ψευδώς για κακοποίηση της κόρης του.



Ένας πατέρας συνελήφθη και του απαγορεύτηκε από το να δει την κόρη του όταν μια κοινωνική λειτουργός τον κατηγόρησε ψευδώς για κακοποίηση στο μικρό κορίτσι.


Ο 53χρονος Jonathan Coupland, ήταν δεμένος με χειροπέδες μπροστά  στους γείτονές του, τον πέταξαν σε ένα κελί και ανακρίθηκε για δέκα ώρες όταν η κοινωνική λειτουργός Suzi Smith ισχυρίστηκε ότι τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση στην κόρη του Jessica, που τότε ήταν έξι ετών, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η κοινωνικός λειτουργός έκανε τον ψευδή ισχυρισμό σε μια υπόθεση επιμέλειας του κοριτσιού όταν ο πατέρας επέκρινε τον τρόπο που χειριζόταν υπόθεση για την επιμέλεια με την πρώην σύντροφό του.

Η κοινωνική λειτουργός, απέσυρε τους ισχυρισμούς της και τώρα πρέπει να καταβληθεί αποζημίωση £ 86.000 λίρες Αγγλίας στον πατέρα, από τον εργοδότη της, τον δημόσιο οργανισμό Children and Family Court Advisory Support Service ( CAFCASS ).

Ο δημόσιος οργανισμός λογοδότησε στον Υπουργό Δικαιοσύνης Chris Grayling και απέλυσε την κοινωνική λειτουργό ζητώντας συγγνώμη από τον κ. Coupland.

Αλλά έξαλλος για τη δοκιμασία του, ο πατέρας του ζητεί να έχει επιληφθεί του θέματος το δικαστήριο, πιέζοντας την κοινωνική λειτουργό να διωχθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά σε δημόσια αξιώματα. Επίσης, ζήτησε την ανάληψη δράσης και κατά της αστυνομίας για ψευδή σύλληψη και παράνομη φυλάκιση.


0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.