Τα 22 αλαζονικά γυναικεία προνόμια

8:54 AM by

Τα 22 αλαζονικά προνόμια των γυναικών


γυναικεια αλαζονεια


Τα γυναικεία προνόμια γεμάτα από αλαζονεία!!!



Διαβάστε ποια είναι αυτά


1. Γυναικείο προνόμιο είναι, ότι μπορείτε να περπατήσετε στο δρόμο τη νύχτα, χωρίς άλλους ανθρώπους να διασχίζουν το δρόμο, επειδή αυτομάτως σας φοβούνται.

2. Γυναικείο προνόμιο είναι, ότι μπορείτε να προσεγγίσετε οποιοδήποτε άνδρα, να του κάνετε καμάκι, χωρίς να χαρακτηριστείτε ως «προσβλητικές».

3. Γυναικείο προνόμιο είναι, ότι μπορείτε να μεθύσετε και να κάνετε σεξ, χωρίς να σας κατηγορήσουν ως "βιαστές". 

4. Γυναικείο προνόμιο είναι, ότι μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια πράξη ως ένα άλλο πρόσωπο, αλλά από προεπιλογή να θεωρείστε το αναίτιο μέρος.

5. Γυναικείο προνόμιο είναι, όταν ανοίγετε την τηλεόραση και να παρακολουθείτε άλλες γυναίκες να σας εκπροσωπούν με ένα θετικό τρόπο. 

6. Γυναικείο προνόμιο είναι, ότι όλες σχεδόν οι γυναίκες στα ΜΜΕ, απεικονίζονται ως ελκυστικές και ικανοί άνθρωποι, ενώ οι άνδρες εμφανίζονται ως άσχημοι, τεμπέληδες και γκαφατζήδες.

7. Γυναικείο προνόμιο είναι, η λογική του ότι οι γυναίκες θα πρέπει να είναι οι πρώτες που πρέπει να διασωθούν από οποιοδήποτε είδος κατάστασης έκτακτης ανάγκης. 

8. Γυναικείο προνόμιο είναι, να σώσετε πρώτα τον εαυτό σας προτού να σώσετε τους άλλους και να μην αντιμετωπίζεστε ως "τέρας".

9. Γυναικείο προνόμιο είναι, ότι μπορείτε να αποφασίσετε να μην αποκτήσετε ένα παιδί.

10. Γυναικείο προνόμιο είναι, ότι μπορείτε να μην στηρίξετε οικονομικά ένα παιδί για 18 χρόνια (διατροφή παιδιού που πληρωνει ο πατερας), όταν από εξ αρχής δεν θέλατε να το αποκτήσετε.

11. Γυναικείο προνόμιο είναι, ότι ποτέ δεν σας λένε "φέρσου σαν άντρας", "δεν φοράς παντελόνια" ή "τι σόι άντρας είσαι".

12. Γυναικείο προνόμιο είναι, να σας αναγνωρίζουν ότι είναι πολύ σοβαρό πράγμα, αν κάποιος σας βίασε. Γυναικείο προνόμιο είναι, να βιάζετε εσείς κάποιον ή να τον παρενοχλείτε σεξουαλικά και ο κόσμος να το παίρνει ως αστείο.

13. Γυναικείο προνόμιο είναι, να χωρίσετε το σύζυγό σας, όταν ο γάμος σας πλέον δεν λειτουργεί ή επειδή τον βαρεθήκατε, επειδή ξέρετε ότι πιθανότατα θα έχετε την επιμέλεια των παιδιών σας.

14. Γυναικείο προνόμιο είναι, να μπορείτε να καλέσετε την αστυνομία σε μια ενδοοικογενειακή διαμάχη γνωρίζοντας ότι οι αρχές θα πάρουν το μέρος σας. 

15. Γυναικείο προνόμιο είναι, η αστυνομία να σας αντιμετωπίζει προνομιακά λόγω του γυναικείου φύλου σας σε οτιδήποτε ποινικό έχετε εμπλακεί.

16. Γυναικείο προνόμιο είναι, ότι μπορείτε να δέχεστε την φροντίδα και την κατανόηση χωρίς να προκαλείται την έκπληξη στον κόσμο.

17. Γυναικείο προνόμιο είναι, να μην παίρνετε στα σοβαρά την καριέρα σας, επειδή μπορείτε να βασιστείτε στο ότι θα παντρευτείτε έναν άνδρα που βγάζει περισσότερα χρήματα από εσάς. 

18. Γυναικείο προνόμιο είναι, ότι μπορείτε να παραμείνετε στο σπίτι ως "νοικοκυρά" και να μην φαίνεστε ως τεμπέλα και αποτυχημένη.

19. Γυναικείο προνόμιο είναι, ότι ευνοείστε από τους εκπαιδευτικούς στην στοιχειώδη, μέση και ανώτερη εκπαίδευση. 

20. Γυναικείο προνόμιο είναι, γενικά να σας ενθαρρύνουν και να σας υποστηρίζουν οικονομικά με κρατικά επιδόματα και επιχειρησιακά προγράμματα.

21. Γυναικείο προνόμιο είναι, ότι μπορείτε να μιλήσετε και να συμπεριφερθείτε σεξιστικά, χωρίς να σας προσάπτουν ιδιοτέλεια.

22. Γυναικείο προνόμιο είναι, η αλαζονεία σας να πιστεύετε ότι ο σεξισμός ισχύει μόνο κατά των γυναικών.


0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.