Εξέγερση των γονέων στην Ελβετία από την σκανδαλώδη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Ζητούν Δημοψήφισμα

11:00 AM by

Σκανδαλώδης σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών στην Ελβετία, προκάλεσε την εξέγερση των γονέων. Ζήτησαν δημοψήφισμα.


εξέγερση γονέων

Οργή των γονέων στην Ελβετία από την σκανδαλώδη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών.Η Συσκευή "κουτί-σεξ" ή "Sex-box".


Ξύλινα και υφασμάτινα παιχνίδια, πέους και γυναικείων κόλπων, βίντεο και άλλα. Αυτό είναι το περιεχόμενο του λεγόμενου "κουτί-σεξ", της συσκευής που θα υπάρχει στα σχολεία στην Ελβετία, για το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Πυροδοτώντας έτσι την οργή των γονέων των 30 σχολείων στο καντόνι της Βασιλείας.

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση θα ξεκινάει από την ηλικία των 4 ετών!


Η πρωτοβουλία, της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, επιθυμεί σε παιδιά ηλικίας 4-6 ετών, να παρέχονται οδηγίες σχετικά με την κατασκευή του ανθρώπινου σώματος και το πώς πραγματοποιείται η σύλληψη παιδιού. 
Από την ηλικία των 6 έως 10 ετών με τη σειρά, θα εξηγούν στα παιδιά τι είναι ο αυνανισμός, ο σεξουαλικός προσανατολισμός, τα προφυλακτικά, η έμμηνος ρύση και η εκσπερμάτιση. 
Από την ηλικία 13 μέχρι 15 ετών θα υπάρχει μια ποικιλία θεμάτων που σχετίζονται με τη σεξουαλικότητα.

Οι προαγωγοί της πρόωρης σεξουαλικοποίησης συνάντησαν την οργή των γονέων.


Η σεξουαλική εκπαίδευση ξεκίνησε πειραματικά, και από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2014/2015 θα πρέπει να γίνει υποχρεωτική και να παρέχει στους νέους τις βασικές πληροφορίες, δεξιότητες, ικανότητες και αξίες που πρέπει να γνωρίζουν για τη σεξουαλικότητα τους, τη σωματική, ψυχολογική και συναισθηματική ευχαρίστησή τους.
Ομάδα γονέων ξεκίνησε μια εθνική εκστρατεία για την διενέργεια δημοψηφίσματος κατά της "σεξουαλικοποίησης σε παιδικούς σταθμούς και δημοτικά σχολεία". Μέσα σε λίγους μήνες, συγκέντρωσε περισσότερες από 100.000 υπογραφές, καθιστώντας πλέον υποχρεωμένη την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να πρέπει να προβεί σε δημοψήφισμα.

Δημοψήφισμα.


Οι οργανωτές του δημοψηφίσματος προτείνουν την απαγόρευση της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία μέχρι την ηλικία των 9 ετών έως 12 ετών, και να είναι σε θέση να επιλέξουν το μάθημα αυτό ως προαιρετικό. Στην περίπτωση των μεγαλυτέρων σε ηλικία παιδιών, να γίνεται το μάθημα με την προϋπόθεση ότι θα το διδάξουν καθηγητές βιολογίας, και θα πρέπει να επικεντρωθεί μόνο στην αναπαραγωγή, χωρίς να αγγίζουν τις "κοινωνικές πτυχές της σεξουαλικότητας".


Πηγή: Hlavne Spravy.sk, ΜΠΑΜΠΑ ΕΛΑ

0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.