Ανεύθυνη μητέρα άφησε αβοήθητο το μόλις δυο ημερών νεογνό της με αποτέλεσμα το θάνατό του

1:26 PM by

Ανεύθυνη μητέρα άφησε αβοήθητο το μόλις δυο ημερών νεογνό της με αποτέλεσμα το θάνατό του

Μία 24χρονη κατηγορείται για τον θάνατο του μόλις δύο ημερών νεογνού της σε θάλαμο της μαιευτικής κλινικής στο γενικό νοσοκομείο Πύργου...


Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, χθες το πρωί το νοσοκομείο ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα της πόλης για τον αιφνίδιο θάνατο του νεογνού εντός του θαλάμου.

Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι η μητέρα του βρέφους αποχώρησε από το νοσοκομείο για διάστημα λίγων ωρών, χωρίς να ενημερώσει το ιατρικό προσωπικό, αφήνοντας το νεογνό αβοήθητο, με αποτέλεσμα να το βρει νεκρό μία μαία.

Όταν η 24χρονη επέστρεψε στο νοσοκομείο συνελήφθη. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για έκθεση νεογνού σε κίνδυνο, με συνέπεια το θάνατό του.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε εισρόφηση γάλακτος μετά τη λήψη του.

Πηγή: ΑΜΠΕ

0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.