ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οκτώ μαθητές κατέρρευσαν σε μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης

10:48 AM by

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οκτώ μαθητές κατέρρευσαν σε μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση τελείωσε τραγικά: Οκτώ μαθητές κατέρρευσαν!



Η προβολή των γεννητικών οργάνων τελείωσε τραγικά, για οκτώ μαθητές, που κατέρρευσαν και κατέληξαν στη φροντίδα των γιατρών. Η υπόθεση λύθηκε από την αστυνομία, σύμφωνα με το tn.nova.cz.

Οι μαθητές του γυμνασίου στο Γερμανικό χωριό Borken δεν θα ξεχάσουν σύντομα αυτό το μάθημα. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης οι εκπαιδευτικοί τους έδειξαν εικόνες των γεννητικών οργάνων. Στην θέα αυτή οκτώ μαθητές δεν κρατήθηκαν και κατέρρευσαν. Έξι από τα οκτώ παιδιά ηλικίας 11 και 12 ετών, κατέληξαν την περασμένη Πέμπτη στους γιατρούς.

Εκπρόσωποι του σχολείου υποστηρίζουν ότι οι μαθητές μπροστά στις εικόνες του πέους και του κόλπου και της περιγραφής του κάθε μέρους κατέρρευσαν.
 
"Ήταν σαν μια αλυσιδωτή αντίδραση", περιγράφει το περιστατικό η Διευθύντρια. "Όλα, και τα οκτώ παιδιά το ένα μετά το άλλο, τα έξι έχασαν τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τα παιδιά είναι ήδη καλά και αυτό είναι το σημαντικό", πρόσθεσε.

Το τι συνέβη στην πραγματικότητα είναι δύσκολο να εξηγηθεί. Το πρώτο παιδί άρχισε να έχει προβλήματα με το κυκλοφορικό σύστημα, αγχώνοντας και τους άλλους μαθητές με αποτέλεσμα η αλυσίδα της κατάρρευσης να εξαπλώνεται.



0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.